Nové potahy na křesílka

 Nové potahy na křesílka

Tyhle křesílka mají naše děti už několik let z Ikey a tak jsem už několikrát šila nové potahy. Ty původní se časem spraly. U nás ve městě máme krásný obchůdek s látkami a tuhle látku jsem tam objevila už před časem a mám z ní ušité i prostírání na vánoční stůl, takže na Vánoce budeme pěkně ladit. A jelikož jsou děti už konečně ve škole, tak jsem se mohla pustit do šití.
Do našeho šedého obyváku se moc hodí :-)


Komentáře

  1. Šedá to je moje nejbarva))) taky máme obývák do šeda. Látka je moc pěkná a zapadá do interiéru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi moc děkuji, obyvák jsme rekonstruovali asi před třemi lety a od té doby si ujíždím na šedé:-D ikdyž bych ho viděla víc venkovsky, tak proti muži jsem nic nezmohla. Brala bych kachlová kamna...ale naštěstí kuchyň zůstává mým královstvím:-)

      Vymazat
  2. Haničko, vypadají skvěle!
    Přeji příjemný den. U nás sněží!!!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Heli, u nás je ještě trochu sněhu z neděle a zatím spadlo jen pár vloček, tak snad ještě začne sněžit ať mají děti radost:-)

      Vymazat
  3. Vypadají opravdu skvěle, gratuluji tvůrkyni. Zrovna takové plánuji ušít na nová křesla do obýváku, ne vzorem, ale formou. Děkuji za pobídnutí - až je budu tvořit, budu Ti blahořečit. Příjemné prožití předvánočního času ti přeje Diviznačka Kitty z Vysočiny ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Divizničko, moc děkuji, jsem ráda, že jsem inspirovala:-) taky ti přeju krásnou poslední adventní neděli a krásný Štědrý den.

      Vymazat
  4. Máte obrovské štěstí, že si jste podobné věci schopná udělat DIY a svépomocí. Já osobně teď kupoval potahy na kuchyňský nábytek na bazaru. Copak já, jako chlap, bych si byl schopný něco sešít? Ani nevím, jak se ovládá šicí stroj. Jako ne že by mi to nějak vadilo. Asi bez toho dovedu žít, ale někdy by se to hodilo. Nebo aspoň ta ženská ruka v chalupě. ;-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat