Volání jara

 Volání jara

Tak jako každý rok, když sklidím vánoční výzdobu, tak přijdou na řadu cibuloviny. Do jara je ještě daleko a tak proč si ho neudělat doma? Nejraději mám hyacinty, narcisky a modřince... No a nejraději vše sázím do atypických nádob, jako jsou misky, hrnky, formy na bábovku a podobné. A co vy? Taky už pomalu lákáte jaro?






Krásný týden přeji všem!

 

Komentáře

  1. Letošní zima mě zatím hodně zklamala.Ráda bych se těšila na jaro,ale aby nás zima ještě nepřekvapila a nebyla jsem zklamaná.Tak si ještě počkám,ale doma mi lezou hyacinty.
    Hani,měj se hezky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitu, ani mi nemluv, letošní zima opravdu nestojí za nic. Se divím, že okolo Vánoc bylo aspoň trochu bílo. Dnes fujavice se sněhem a teď zas nic...ještě doufám v bílou peřinu.

      Vymazat
  2. Hani, cibuloviny v téhle dobře i u nás okupují kde jakou misku, dózu i hrnek. U tebe jim to opravdu moc sluší! Ráda k nim přidávám i pár větviček z lesa, třeba borůvčí vypadá s hyacintem skvěle.
    Měj příjemné dny, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, to s tím borůvčím je super nápad, budu se muset vydat do lesa:-)

      Vymazat
  3. Hani, tak se ti přiznám, že jak nedávno krásně svítilo sluníčko, už jsem v luftě uzacítila jaro. Hned mě napadlo, že si zajdu do našeho zahradnictví, něco jarního koupit. Ale ona ještě nebyla zima, stále na ní čekám. Jak bych ráda odhazovala sníh z chodníku a ke krmítkám. Snad už teď nějaký napadne, aspoň nám to v předpovědi slibují. Měj se krásně, a já stále čekám :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Libuško, taky furt vyhlížím zimu...furt stejné, chvíli zasněží a nic z toho:-( snad nás teď předpověď nezklame;-)

      Vymazat
  4. Zima je letos zase divná. I když přeci jenom Vánoce byly trochu bílé,což je vždy moje přání.
    Už jsem také začala přemýšlet, že si koupím trochu jara domů. Na to opravdové si ještě určitě ještě chvíli počkáme.
    Hezké dny, Hanko !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, máš naprostou pravdu. Zima je letos zase nezima, alespoň na Vánoce trochu pocukrovalo...já jak sklidím vánoční výzdobu, tak ji potřebuju něčím nahradit a kytičky mi dělají radost:-)

      Vymazat
  5. Haničko, já ještě jaru odolávám. Cibuloviny už jsem v květinářství viděla, ale koupím je později. Zatím si užívám zimní dekorace a snad i trocha toho sněhu napadne.
    Měj pohodové dny. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitu, já budu mít aspoň zas, co sázet na jaře do země:-) už teď se těším až na zahradě vylezou ty loňské.

      Vymazat
  6. Kytičky doma mám, ale jaro ještě snad ani nechci. Těším se na hory)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, u nás konečně pořádně mrzne a vypadá, že přijde konečně i sníh, tak doufám, že zamrzne konečně náš rybník a půjdeme bruslit. Zimu mám moc ráda, ale bez sněhu je mrzutá, tak si dělám radost kytičkama:-)

      Vymazat
  7. Hani, užívám si zimních dekorací i kytiček. Taky jsem je zastrkala, kde se dalo... Ale na jaro je ještě brzy, přála bych aspoň dětem sníh, ať si užijí zimních radovánek... Moc Tě zdravím, Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, taky bych raději zimu, ale pořádnou s hromadou sněhu. Snad se teď předpověď vydaří a nasněží. U nás dnes posněhávalo, tak je to na dobré cestě:-)

      Vymazat

Okomentovat