Krásnou třetí adventní neděli

 Krásnou třetí adventní neděli

Přeji všem krásnou třetí adventní neděli. Já dnes pekla štramberské uši, takže zítra je zabalím do balíčků a budu jimi opět jako každý rok obdarovávat blízké. Zapálili jsme si třetí adventní svíčku a sedli si k pohádce. Rozsvítili jsme si světýlka a užíváme si klidný podvečer a pomalu se těšíme na Vánoce. Tak přeji i vám krásné těšení.
Krásnou adventní neděli.

Dnešní pečení...

Štramberské uši k obdarování blízkých.


Komentáře

  1. Haničko, je u vás moc krásně a ještě ta ouška... Ta se stáčí ještě horká, že!? Doufám, že nemáš popálené prsty...
    Přeji příjemný večer a moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, je to fofr s těmi uši:-D naštěstí spálené prsty nemám....Štramberk je od nás co by kamenem dohodil, tak jsem už dlouho toužila je vyrobit, ale ty trychtýřky na jejich výrobu nešly nikde koupit až mi je známý jako protislužbu vyrobil v práci a od té doby je peču pro blízké jako malý dáreček. Začátky byly sice krušné...pokus-omyl mě však vyučil:-D a perníkové těsto jsem zdědila po babičce a prý je to nej...tak doufám, že mi pisneš email a budeš moct posoudit.

      Vymazat
  2. Hanko, máte krásný adventní věnec. A tyhle uši znám jen z televize a článků na netu. Nikdy jsem je nejedla ani nepekla. Tak třeba někdy se povede.
    Obdarovaní budou mít jistě radost. Doma s láskou dělané dárky jsou ty nejlepší.
    Měj prima dny, Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti moc děkuji a pokud mi pisneš adresu na můj email: valasskahospodynkahanka@gmail.com tak ti ráda jedno belení pošlu:-)

      Vymazat

Okomentovat