Kousek jara

 Kousek jara

Vánoce jsem už sbalila a tak jako každý rok si proveseluju dům hyacinty, narcisy, modřinci....Dnes jsem v Lidlu sehnala jen hyacinty, ale dělají mi radost. Až odkvetou, tak je na jaře zasadím zas někam ven, tak jak to dělám každý rok.


Krásný víkend všem.


Komentáře

  1. Haničko, mě čeká úklid stromečku dnes. A pak doufám dojde i na ty hyacinty... Momentálně se těším z vykvetlého amarylisu ve vosku. Dostala jsem ho na začátku prosince, vykvetl včera, bylo hezké ho pozorovat.
    Vytvořila sis doma moc krásná zákoutíčka!
    Přeji hezkou sobotu, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko děkuji, dětem zas v pokojíčkách na Vánoce vykvetly orchideje. Mají okna na jih a moc dobře se jim tam daří, ve zbytku domu mi vykvetou tak jednou za rok a to v létě.To muselo být krásné pozorování jak vykvétá:-)

      Vymazat
  2. Hani, Ty už přivoláváš jaro, viď. A to je dobře. Taky mám ráda hyacinty, narcisky, tulipány...Hezký koutek máš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni ano:-) no všude ve zprávách ukazují plno sněhu a u nás nic....tak volám jaro, ale doufám, že zima ještě na chvíli přijde. Letos fakt žádná nebyla, ani rybníky nám nezamrzly, těšili jsme se na bruslení...

      Vymazat
  3. já čekám na sníh...Sv. krásné fotky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Světli, jak vidím, máme to stejně. Snad letos dorazí aspoň na chvíli....

      Vymazat
  4. Mamka už také chystá na Jaro. Ještě tedy nemá poklizeno vše, ale už se ji to hezky rýsuje. Já na to moc nejsem krom těch Vánoc a podzimu. Třeba mě to taky chytne a nějak si nyt hezky vyzdobím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dnes opět přikoupila cibulky, tentokrát midřinec a narcisy:-) na jaře půjdou pod zem a příští rok vykvetou v zahradě. A co mimi? Ještě nic...myslím na tebe:-)

      Vymazat

Okomentovat